Yes we mogen weer!

Het heeft even geduurd maar de groepstrainingen zijn weer terug op het rooster. Vanaf heden zullen er weer buitenlessen plaatsvinden (locatie Wachterliedpaviljoen) waar maximaal 9 deelnemers aan mee kunnen doen. Indien je een eigen matje hebt vragen we je deze mee te nemen!

Lees hier onder meer over hoe het in zijn werking gaat met betrekking tot het aanmelden.

Hoe het werkt en aanmelden

Personal Training

Het aanmelden voor personal training gaat via de mail of telefonisch/whatsapp:
ewout@dopecamp.nl of 06-43610440

Bootcamps

Hieronder staat stapsgewijs hoe jij je kunt aanmelden voor een proefles of voor het aanmelden van een vervolgles. Ben je voor het eerst dan kun je je aanmelden voor een proefles. Ben je al eens eerder geweest dan kun je inloggen met het e-mailadres dat je eerder hebt gebruikt. Mocht het zo zijn dat je je wachtwoord bent vergeten dan kun je deze resetten.

  1. Klik op een training waar jij aan mee wilt doen.
    -Indien je nieuw bent voer dan jouw gegevens in en lees de algemene voorwaarden. Bij akkoord geef je een vinkje in het geselecteerde vak en klik je op bevestigen.
    -Indien je al in het systeem bekend bent dan kun je inloggen om een vervolgles in te boeken. Mocht je nog geen strippen of abonnement hebben dan word je automatisch doorgelinkt.
  2. Bevestig jouw account via de mail die je heb ontvangen.
  3. Maak je wachtwoord aan en bevestig deze.
  4. Download de “Fitmanager’’-app en log in met je e-mailadres en het zojuist aangemaakte wachtwoord.
  5. Mocht je wegens omstandig heden de proefles niet kunnen bijwonen zorg er dan voor dat je je tijdig afmeldt. Hier geldt dat je voor de vroege ochtendlessen (06:30 of 07:15) vóór 23:00 uur moet afmelden en alle andere lessen twee uur van te voren moet annuleren, om de proefles te behouden zodat u deze later opnieuw kunt inboeken.

Bij vragen of spoed kun je contact opnemen met Ewout Steenhoff op 06-43610440.