HOE WERKT HET?

 

Hieronder staat stapsgewijs hoe jij je kunt aanmelden voor een proefles of voor het aanmelden van een vervolg-les. Ben je voor het eerst dan kunt u zich aanmelden voor een proefles. Ben je al eens eerder geweest dan kunt u zich inloggen met het email adres die je eerder heb gebruikt. Mocht het nou zijn dat je je wachtwoord bent vergeten kunt u deze restten en een nieuwe aanmaken.

  1. Klik op een training waar jij graag aan mee wil doen.
    -Indien u nieuw bent voer dan jouw gegevens in en lees de algemene voorwaarden. Bij akkoord gaan geef u een vinkje in het geselecteerde vak hiervoor en druk op bevestigen.
    -Indien u al in het systeem bekent bent kunt u inloggen om een vervolg les in te boeken. Mocht u nog geen strippen of abonnement hebben word u hier automatisch voor doorgelinkt.
  2. Bevestig jouw account via de mail die je heb ontvangen. Druk op: “Log in en controleer je aanmelding”
  3. Maak je wachtwoord aan en bevestig deze.
  4. Downloade de “Fitmanager’’ app en log in met het email adres en het zojuist aangemaakte wachtwoord.
  5. Mocht je wegens omstandig heden de proefles niet kunnen bijwonen zorg er dan voor dat je tijdig afmeld. Hier geldt dat je voor de vroege ochtendlessen (06:30 of 07:15) voor 23:00 uur moet afmelden en alle andere lessen twee uur van te voren moet annuleren om de proefles te behouden zodat u deze later opnieuw kunt inboeken.Bij vragen of spoed kunt u contact opnemen met Ewout Steenhoff op 0643610440.