PERSONAL TRAINING

Tijdens de personal training heb je de optie om met of zonder attributen aan de slag te gaan. De attributen zullen na elke sessie worden schoongemaakt en er zal een gepaste afstand worden gehouden van 1,5 meter.

Training op maat

Wil je in een korte tijd afvallen, gespierder worden, of gewoon lekker in shape komen en vind je het fijn om een training te krijgen die op jou is aangepast? In de personal training sessies bij Dope Camp krijg je de juiste persoonlijke aandacht en gaan wij jou helpen om het doel zo snel mogelijk te bereiken en dit voor een reële prijs! Bel of stuur een mail naar ewout@dopeamp.nl

Mijn specialiteiten

Een training speciaal op jouw lijf en situatie aangepast, waarbij we je doelen op een zo efficiënt mogelijke manier behalen. Dit kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Voor velen is het een fijne start omdat ze vaak niet weten waar ze moeten beginnen of niet bekend zijn met fitness. Ook is het ideaal voor hen die de lat hoger willen leggen. Personal training richt zich door middel van een op maat gemaakt plan op bijvoorbeeld:

  • Afvallen
  • Gespierder worden (hypertrofie)
  • Uithoudingsvermogen
  • Sport specifieke training
  • Flexibiliteit & houding

Vind jij het fijn om aan jou doel te werken met een concreet plan? Bel of stuur een berichtje naar 0643610440 om een proefles in te boeken. Tarieven

Alles draait om motivatie. Ewout heeft mij dit met geduld en positieve energie helpen ontwikkelen. Nu kan ik zelf gedisciplineerd sporten.
Jonathan C.

Creative Director, De Jongens van het Feest