MORNINGCAMP

Goede start van de dag

De dag sportief beginnen met een heerlijke ochtendtraining? Dan is dit echt een training voor jou. Of je dit nu doet voor dat je naar je werk gaat, of omdat je het fijn vindt om de dag op tijd te beginnen, door middel van deze training zal je merken dat je vrolijker de dag door gaat en er meer uithaalt. Benieuwd hoe de les eruitziet, lees dan snel verder!

Morningcamp

In deze training beginnen we met cardio-gerelateerde oefeningen die gecombineerd worden met een aantal krachtoefeningen. Het doel hiervan is om het lichaam startklaar te maken voor de dag zonder het volledig uit te putten. De training bestaat uit het rennen van een rondje om het park en op een aantal punten zullen oefeningen uitgevoerd worden waarna we eindigen bij het startpunt. Voor de liefhebbers zal er een lekkere ochtendshake of bar zijn. 

Wanneer
Zie het rooster
Meedoen?
Zorg dat je rekening houdt met het weer in kledingkeuze. Een flesje water is ook geen overbodige luxe.
Meetingpoint
Noordoost-ingang van het park bij de grote witte beer. Indien je het meetingpoint niet weet te vinden, bel 06-43610440

Het enthousiasme van de trainer is zo aanstekelijk dat alle bezwaren om ‘eindelijk’ weer te gaan sporten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is leuk, maar ook professioneel en de balans daartussen is uitstekend. ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan…’ Doen dus!

Tim Visser

Muziekpoducer, IJland Studio