Ladycamp

Speciaal voor dames

Zit jij er ook niet op te wachten om tussen al die macho’s met een overvloed aan testosteron te sporten? Dan is deze groepsles echt wat voor jou. Gedurende deze training besteden we aandacht aan het gehele lichaam met als focuspunten de buik, billen en benen. Ben jij een gezelligheidssporter? Kom dan snel meetrainen en ervaar hoe eenvoudig het is om je snel beter in je lichaam te voelen.

Ladycamp

Met deze lekkere training kom je op een relaxte manier in shape om ook jouw lichaam in balans te houden. Deze damestraining heeft een fijne intensiteit en duurt ongeveer 45 minuten. We beginnen met een warming-up, gevolgd door een hoofdtraining waarbij we aan de slag gaan met zowel kracht als conditie en afsluiten met rek & strek oefeningen.

Wanneer?
Zie het rooster
Meedoen?     

Zorg dat je rekening houdt met het weer in kledingkeuze en dat je goed en op tijd eet. Een flesje water is ook geen overbodige luxe.
Meetingpoint
Noordoost-ingang van het park bij de grote witte beer. Als iedereen zorgt dat hij/zij vijf minuten van te voren aanwezig is dan kunnen we lekker op tijd beginnen. Indien je het meetingpoint niet weet te vinden, bel 0643610440

Ewout is super! (Not just cute). He gave me back my confidence in sports with his positive and joyful approach. Now I’m back into my routine and I can’t do without it.

Marta Noriega

Interior architect, Suitsupply