HITCAMP

 

Push yourself to the limit!

Wil jij ook het uiterste uit jezelf halen op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen? Dan is dit de perfecte training voor jou. In deze les hoef je niet bang te zijn dat je een stapje terug hoef te nemen als het gaat om mede sporten. In tegen deel hierbij breng je jouw sportprestaties op een hoger niveau.

High Intensity training

H.I.T. staat voor High Intensity Training. Deze gladiator-workout bestaat uit en warming up die voledig aansluit op de les. Hierbij word gekeken wat er behandeld word in de hoofd training en daarop word een warming up gebaseerd. De les zal in totaal 45 of 60 minuten inbeslag nemen.

Wanneer?
Zie het rooster
Meedoen?
Zorg dat je rekening houdt met het weer in kledingkeuze en dat je goed en op tijd eet. Een flesje water is ook geen overbodige luxe.
Meetingpoint
Noordoost-ingang van het park bij de grote witte beer. Als iedereen zorgt dat hij/zij vijf minuten van te voren aanwezig is dan kunnen we lekker op tijd beginnen. Indien je het meetingpoint niet weet te vinden, bel 0643610440

Een verademing! Ik zit de hele dag voor mijn werk en heb weinig tijd om te bewegen. De intensieve training maakt dat mijn benen een stuk minder zwaar aanvoelen.

Kees B.,