BOOTCAMP

Probeer en wil meer!

Vind jij het ook saai om alleen in de sportschool te staan of elke keer hetzelfde rondje te moeten hardlopen? Heb je moeite om jezelf ertoe aan te zetten om te gaan sporten? Stop met piekeren en kom lekker sporten in groepsverband. Tijdens deze bootcamp ga je zowel met kracht als conditioneel aan de slag. Gedurende de training zal de coach letten op je houding en de uitvoering van de oefeningen om zo blessures te voorkomen. Door het trainen in groepsverband is er een gezellige sfeer en ga je vaak net een stapje verder. 

De trainingen

Momenteel hebben we 4 verschillende trainingen op het programma, zie het rooster. De trainingen variëren van 45 tot 60 minuten. Elke sessie bestaat uit een warming-up, conditie- en krachtoefeningen en een rek en strek gedeelte. Door de opzet van de trainingen zijn zowel beginners als gevorderden welkom. Variaties in de oefeningen maken de trainingen voor iedereen aantrekkelijk maar vooral toegankelijk. Door het gebruik van verschillende bewegingen en/of attributen wordt het lichaam elke training weer op een andere manier getriggerd.

Wanneer?
Zie het rooster
Meedoen?
Zorg dat je rekening houdt met het weer in kledingkeuze en dat je goed en op tijd eet. Een flesje water is ook geen overbodige luxe.
Meetingpoint

  • Buitenlessen: Op het wachterliedplantsoen bij de bakfietsen (Reinaert de Vosstraat 33).
  • Binnenlessen: In de gymzaal van het wachterliedpaviljoen (wachterliedplantsoen 1-3).

Als iedereen zorgt dat hij/zij vijf minuten van te voren aanwezig is dan kunnen we lekker op tijd beginnen. Indien je het meetingpoint niet weet te vinden, bel 0643610440

Het enthousiasme van de trainer is zo aanstekelijk dat alle bezwaren om ‘eindelijk’ weer te gaan sporten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is leuk, speels en gezellig, maar ook professioneel en de balans daartussen is uitstekend waardoor je niet snel doorhebt dat je je grenzen flink aan het verleggen bent.. “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan…” Doen dus!

Tim Visser

Muziekpoducer, IJland Studio