BOKSCAMP

 

Sla je slag!

Je hartslag schiet omhoog, de adrenaline suist door je lichaam, je staat op scherp. Boksen geeft energie en zelfvertrouwen. In deze training richten we ons niet op sparren of het incasseren van klappen, dus wees niet bang voor een blauw oog of je neus. In de bokscamp wordt het aanleren van serieuze techniek gecombineerd met elementen uit de bootcamp. Ervaring is niet vereist, maar altijd welkom. We zullen zowel samen als individueel aan de slag gaan om jezelf en elkaar op een leuke manier beter te maken. Man, vrouw, of alles er tussenin: deze bokscamp geeft veel plezier en vergroot niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook het zelfvertrouwen.

Bokscamp

Dit is een training die bestaat uit de combinatie van bootcamp en bokstraining. In deze les gaan we zowel conditioneel als met explosieve kracht aan de slag. Ideaal voor mensen die hun reactievermogen willen bij spijkeren, afvallen, zichzelf scherp willen houden, agressie kwijt moeten of het zelfvertrouwen willen vergroten door weerbaarder te worden. De les is bedoeld om technieken op een spelenderwijze onder de vuist te krijgen.


Wanneer?
Zie het rooster
Meedoen?
Als je eigen bokshandschoenen hebt raden we aan om die mee te nemen. Zorg dat je rekening houdt met het weer in kledingkeuze en dat je goed en op tijd eet. Een flesje water is ook geen overbodige luxe.
Meetingpoint
Noordoost-ingang van het park bij de grote witte beer. Als iedereen zorgt dat hij/zij vijf minuten van te voren aanwezig is dan kunnen we lekker op tijd beginnen. Indien je het meetingpoint niet weet te vinden, bel 0643610440

Het enthousiasme van de trainer is zo aanstekelijk dat alle bezwaren om ‘eindelijk’ weer te gaan sporten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is leuk, maar ook professioneel en de balans daartussen is uitstekend. ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan…’ Doen dus!

Tim V.

Muziekpoducer, IJland Studio